ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Posted by

Ο Σύλλογος Πιανιωτών έχει προγραμματίσει, όπως κάθε χρόνο, μια σειρά εκδηλώσεων για το μήνα Αύγουστο, στην τοπική κοινότητα Πιάνας.

-13 Αυγούστου – ημέρα Σάββατο, το βράδυ, στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο αντάμωμα με δημοτική μουσική  με τον   Δημήτρη Λαλιώτη στην επιλογή των τραγουδιών.  Θα μοιραστεί βραστό με τραχανά.

 -14 Αυγούστου, , -παραμονή της Παναγίας ημέρα Κυριακή, το βράδυ, 21.00 μμ, στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα με  ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα με  την γνωστή μας Βίκυ Μαργιώλου.

-17 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, το πρωί, θα γίνει η πεζοπορία μας στις βρυσούλες.

 -10-21 Αυγούστου, ανάλογα με τα παιδιά που θα βρίσκονται στην Πιάνα, θα γίνονται παιχνίδια, ζωγραφική, πάρτι και προβολές από προτζέκτορα καταλλήλων για παιδιά ταινιών.

 -28-29 Αυγούστου, στην εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου,  θα γίνουν στο Λιμποβίσι, οι καθιερωμένες εκδηλώσεις. Την παραμονή, μετά τον εσπερινό, θα πραγματοποιηθεί δημοτική μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα  από το   μουσικό σχήμα του Κυρίου Καραχάλιου.

Επίσης θα θέλαμε την παρουσία όλων σας, στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου στις 13 Αυγούστου 2022  ημέρα Σάββατο στις 12.00  μμ ,στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Σας περιμένουμε στο χωριό μας .